Star 2 | Star 3  Star TV
Star Tv, 1 Mart 1989 yılında Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından kurulan, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanalıdır. Günümüzde Işıl Televizyon Yayıncılık şirketi adı altında, Doğuş Medya Grubu bünyesinde yayın yapmaktadır. Dizi, yarışma, haber, canlı programlar ve özellikle Şampiyonlar Ligi maçları ile öne çıkan ulusal bir kanaldır. Star Tv resim formatları Daha önce 4:3 normal ekran görüntü formatı ile yayın yapan televizyon kanalı, 04 Temmuz 2013 tarihinden itibaren 16:9 geniş ekran SD görüntü formatına geçmiştir. Yayın kalitesi günümüzde oldukça kaliteli olan kanalın, HD logo formatında ayrı bir kanalı bulunmamaktadır.

Star Tv sahipleri

1989 yılında Magic Box Incorporated AG adlı şirket tarafından Ahmet Özal ve Cem Uzan ortaklığında kurulmuştur. Almanya’da test yayına başlayan kanal, 1990 yılında ise Star 1 ismiyle normal yayınlarına başlamıştır. 1992 yılında Ahmet Özal ortaklıktan ayrılmış ve Cem Uzan kanalın ismini İnterStar olarak değiştirmiştir. 2002 yılında eski ismini kaldırarak, yeniden isim değişikliğine gidilmiştir. Günümüzdeki ismi olan Star Tv olarak, yeni isminde yayınlarına devam etmiştir.
2004 yılında Cem Uzan’a ait bütün şirketlere TMSF tarafından el konulmuştur. 2005 yılında düzenlenen bir ihale sonucu kanal Doğan Yayın Holding’e satılmıştır. 2011 yılında ise kanalın günümüzdeki sahibi Doğuş Yayın Grubu tarafından, Işıl Televizyon Yayıncılık şirketi bünyesinde bulunan tüm hisseleri satın alınarak devredilmiştir.


Tv2 kanalı Türkiye'de yayın yapan ulusal bir kanaldır.Kanal Doğan Yayın A.ş tarafından kurulmuştur.İçerik olarak dizi ve film kanalı olarak bilinsede haber,spor ve de ekonomi hakkında programlar da yapmaktadır.
Alternatif Kanal D Kanal D  izleKanal d izliyorsunuz . Ülkemizin en önemli kanallarından birisi olan Kanal D , Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından kurulmuştur. Kanal 16 Eylül 1993 tarihinde ilk test yayınını yapıp, başarılı olduktan sonra 19 Aralık 1993 tarihinde tam olarak yayına geçmiştir. Kanal D Türkiye’deki 10. Özel kanal olarak da bilinmektedir. Kanal D çok büyük bir kitleye hitap etmektedir. Öyle ki Avrupa’da en çok seyredilen kanalların başında yer almaktadır. Tabi HD kalitede yayın yapması da bu konuda oldukça etkili olmuştur.

Kanalın logosu 17 Ekim 1994’ten beri bu haldedir. Yani şuan gördüğünüz Kanal D logosu 1994’ten gelmedir. Yalnız 21 Nisan 2011 tarihinde logo 3 boyutlu hale getirilmiş ve ortadaki daire dönmeye başlamıştır. Bunun yanı sıra Kanal D engelliler içinde yayın yapmaktadır. 2013’ün Mayıs ayından itibaren birçok dizi engelsiz.kanald.com.tr adresinden görme engelliler için yayınlanmaktadır. Bu açıdan Kanal D sağduyulu kanallardan birisi olarak dikkat çekmektedir.

Kanal D izleyicilerinin oldukça keyif aldığı programlarından biriside kesinlikle Ana Haber Bülteni’dir. Ana Haber Bülteni sunucuları uzun süre değişmiştir. Fakat hep kaliteli isimler yer almıştır. Uğur Dündar, Mehmet Ali Birand, Defne Samyeli, Ferda Yıldırım, Reha Muhtar, Serap Ezgü ve daha pek çok ünlü sunucu Kanal D haberlerini sunmuştur. Mehmet Ali Birand’ın Kanal D haberlerindeki yeri ayrıdır. Sunucu 2005 senesinden ölüm tarihine kadar olan sürede kanalın haber müdürlüğünü ve sunuculuğunu yapmıştır. Hâlihazırda kanalın haber müdürü Deniz Arman’ken sunucusu Serdar Cebe’dir.

Bunun yanı sıra Kanal D her zaman dizileriyle de anılmıştır. Kanal D’nin önemli dizileri arasında Aşk-ı Memnu, Sihirli Annem, Fatmagül’ün Şuçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi diziler vardır. Şuan yayınlanan diziler ise Arka Sokaklar, Yalan Dünya, Galip Derviş, Küçük Ağa, Ulan İstanbul, Ankara’nın Dikmen’i ve Güllerin Savaşı’dır.

Kanalın oldukça beğenilen diğer programları arasında ise Doktorum, 112 Acil, Mutfağım, İyi Beslen Mutlu Yaşa gibi yaşam-sağlık programları vardır.

Kısacası Kanal D çok yönlü bir kanal olmasının yanı sıra insanlara izlemek istedikleri programları hem kaliteli hem de en uygun şartlarda sunmaktadır.

Alternatif 1
HALK TV KANALINI İZLİYORSUNUZ… Halk TV izle, Halk TV canlı izle, Halk TV canlı yayın, Canlı Halk TV izle, Halk TV Hd izle, Halk TV yayın akışı, Halk TV Programları

Sinema Tv HD izle
Yerli Sinema Tv İzle
HD Sinema 1 izle
HD Sinema 2 izle
HD Sinema 3 İzle
HD Sinema 4 izle
HD Sinema 5 izle
Planet Sinema izle
Planet Türk izle
Movie Türk izle
Cnbc-e Sinema izle
Tv Em izle


Tgrt Belgesel izle
Trt Belgesel izle
Tarim Türk TV izle
Discovery Channel izle
National Geographic izle
Odtü TV izle
Di izle
Tarim TV izle
Bereket TV izle


SEMERKAND TV izle
TV5 izle
DOST TV izle
MELTEM TV izle
BERAT TV izle
HİLAL TV izle
KABE TV izle
Medine Tv izle
SELAM TV izle
İm TV izle
ÇAĞRI TV izle
A9 izle

KRALPOP izle
POWER TURK izle
Number 1 izle
4 Fun izle
Dream tv izle
Dance TV izle
Music Box TV izle
1 Music Tv izle
im1 Music TV izle
Clup TV izle
Deluxe Music Tv izle
DSTV izle
Genç TV izle
Slow Karadeniz Tv izle
Next Music Canlı izle
Slam TV izle
Şahin TV izle
Vatan Tv izle
TV 10 izle
Cem Tv izle
 Ekin Tv izle
Medya tv izle
Bariş Tv izle
Yol Tv izle
Mamaş Tv izle
TRT MÜZiK izle
YURDUM TV izle
ZAZA Tv izle
MMC TV izle