atv ATV izle
ATV ilk olarak 1993 senesinde Dinç Bilgin tarafından kurulmuştur. Daha sonrasında 2002 senesinde Ciner Grubuna geçiş yaparak el değiştirmiştir. Daha sonrasında Ciner Gruptan Turkuvaz Medya Grubuna geçiş yapan kanal, 2013 senesine kadar Turkuvaz Medya Grubu tarafından yönetilmiştir. Fakat günümüzde kanalın yönetimi Kalyon Grubundadır.

Kanalın pek çok alanda hizmet verdiği programları vardır. Ayrıca kanal hem Avrupa’da hem de Asya’daki pek çok ülkede hizmet vermektedir. Kanalın bu kadar büyük olması ne kadar başarılı olduğunun da bir göstergesidir. Kanalda aradığınız pek çok programı oldukça kaliteli çözünürlükte izlemeniz mümkündür.

Özellikle dizileriyle dikkat çeken kanalda Kara Para Aşk, Diğer Yarım, Karadayı, Bugünün Saraylısı ve Kaçak gibi pek çok dizi vardır. Ayrıca çok yakında Üç Arkadaş isimli yeni bir dizi daha yayınlanacaktır. Kanalın dizilerini izlerken oldukça eğlenebilirsiniz. ATV’de aradığınız konulara sahip dizileri bulmanız ve keyifli vakit geçirebilmeniz mümkündür.

Buna ek olarak kanalın en çok beğenilen programları arasında genel haber bültenleri bulunmaktadır. Hâlihazırda Cem Öğretir’in sunduğu Ana Haber Bülteni, Korhan Varol tarafından sunulan Gün Ortası Haberleri ve Salih Nayman tarafından sunulan Kahvaltı Haberleri oldukça beğenilmektedir. Bunun yanı sıra daha pek çok kaliteli haber sunucusu kanalın haberlerini sunmakta ve gündemi değerlendirmekte görevlidir. Bu açıdan ATV oldukça sağlam bir haber yayın akışına sahiptir.

Kanalın eskiden oldukça fazla Magazin programı olmasına karşın günümüzde sadece bir tane Magazin programı bulunmaktadır. Günümüzde sadece Dizi TV isimli magazin programı bulunmaktadır ve bu programda ATV’de yer alan diziler hakkında bilgiler verilmektedir.

Fakat eğlence sektöründe ATV oldukça iyi programlara sahiptir. ATV izleyicilerinin beğendiği yarışma programları arasında Dur Durabilirsen, Kim Milyoner Olmak İster, Şoray Uzun’la 7’de 7 ve Kızlar ve Anneleri programları yer almaktadır. Oldukça keyifli olan bu programlarla çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

Genel olarak ATV size istediğiniz seyir keyfini en iyi şekilde sunacak olan kanallardan birisidir. Hem eğlenebileceğiniz hem de gündemi yakından takip edebileceğiniz programlarıyla ATV, Türkiye televizyon yayıncılığında zirveye oynayan bir kanal olmaya devam edecektir.

ATv kanalını izliyorsunuz. Atv ekranlarındaki tüm tv programlarını , atv dizilerini buradan takip edebilir sevdikleriniz ile sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaşabirsiniz. E daha ne duruyorsunuz !! Atv tv burada izlenir.